joi, 27 octombrie 2011

Serban Huidu si Cronica Carcotasilor

Bună ziua ţie cititorule de blog,

Uite, mi-a venit să scriu ceva în urma vizionării ediţiei speciale a Cronicii Carcotaşilor.
Nu voiam să abordez acest subiect şi consideram că e mai bine să analizeze alţii ceea ce s-a întâmplat cu Huidu, dar ediţia specială de Miercuri 27.10.2011 m-a făcut să-mi reconsider poziţia.
Trebuie să spun că NU mi-a placut ceea ce am văzut în această ediţie de "justificare" a intenţiei lui Huidu de a se retrage din Cronica. De fapt a fost cu totul altceva......... el doreşte să-şi spele imaginea de vedetă şi dorşte continuarea emisiunii şi recâştigarea publicului care, evident, este împărţit în două tabere acum. Pro şi contra revenirii lui.
Doar afacerea trebuie să continue..........asta este evident. Nu am nimic împotrivă, să contiunue, dar nu cu el şi nici măcar din umbră. Aşa cum aroganţa din el a crescut o dată cu emisiunea, aşa încearcă în continuare să nu piardă afacerea cladită de el cu trudă. Nimic de zis, aşa şi este şi apreciez acest lucru. De altfel, emisiunea era una pe placul meu, o urmăream şi o aşteptam miercuri de miercuri, dar cam până acum 2 ani, cred. Emisiunea şi-a mărit spaţiul de emisie prea mult şi e greu să umpli cu subiecte de calitate tot spaţiul producţiei şi astfel a început să pălescă. Atacurile lui Huidu au început să fie din ce în ce mai acide şi şi-a câştigat cîţiva "clienţi" consacraţi care acum jubilează. Doi dintre cei mai cunoscuţi sunt cu siguranţă-Badea şi Zăvo.
Părerea mea este că nu trebuie să confundăm omul Şerban Huidu cu realizatorul şi deţinătorul afacerii HODORONC-TRONC PRODUCTION şi de asta susţin că dacă omul Huidu a greşit atât de grav, după ce mai greşise de două ori tot cam prin acelaşi loc, să plătescă pentru ceea ce a facut cu voie sau fară de voie şi moral ar fi ca el să nu mai aibă nimic în comun cu această productie. Să lasăm "Omul" să-şi vadă de celelelte afaceri care nu au nimic în comun cu satira, iar "Realizatorul" să dispară discret din viaţa publică.
Aşa că, retrage-te frate şi ispăşeşte-ţi greşeala în linişte şi pace şi lasă pe alţii să se ocupe de acum de acest brand.
Ce a facut Găinuşă aseară? Mihai Gainusa a adus emisiunea la cote mari de emotie, exact ca la OTV. Audienta creste, sponsorii deja cer spatiu de reclama. TOTUL ESTE DESPRE AUDIENŢĂ în definitiv! Iar faptul că au murit 3 oameni nu este atât de important ca o continuare a produsului de media "Cronica Carcotasilor".
Era normal ca toţi oamenii din trustul media, aduşi de el, să fie de partea lui, că doar este unul de-al lor şi emisiunea aduce profit bun pentru toţi, nu numai pentru "Omul" Huidu.
Emisiunea a fost împărţită în două segmente distincte, unul cu mediatorul Găinuşă care a încercat din răsputeri să fie serios, dar nu prea i-a reuşit şi cel de-al doilea cu părerile altora despre Cronică şi realizatorul Huidu. S-au pus foarte multe întrebări, dar nimeni nu a răspuns la obiect. Cea mai semnificativă întrebare mi s-a părut a fi a lui Ţociu.
Va mai avea aceeaşi audienţă Cronica doar cu un singur prezentator? Producătorii vor căuta să găsească un inlocuitor pentru Şerban? Adresabilitatea va mai fi aceeaşi cu un singur personaj având în vedere că emisiunea s-a consacrat cu un cuplu? Hazul va mai fi la fel dacă pe piaţă vor performa separat Ţociu de Palade şi Palade fără Ţociu, asta ca o paralelă?
M-a mai deranjat enorm faptul ca s-au folosit de Liana şi Miţă. Tot respectul si jos palaria pentru cei doi pentru ce au realizat la Marie Curie cu sau fara ajutorul Cronicii, dar ca sa ceri revenirea lui argumentând că numai aşa lumea poate dona câte 1-2 euro pentru terminarea blocului operator, mi se pare manipulare şi josnic. Şi mai ciudat mi s-a părut faptul că după ce aceştia si-au spus opinia şi şi-au transmis mesajul, cei doi au fost trimişi acasă fără un motiv clar. Restul invitaţilor au rămas în platou, unii din ei neavând nici o intervenţie.
Dar în faţa unui necaz, pînă la urmă întâietate are ratingul, audienţa şi în definitiv banii primează .
Sunt de părere că s-a întâmplat un necaz şi el regretă enorm. Este imposibil să nu fii marcat de aşa ceva.
Sunt de acord ca suferă, soţia lui suferă, copii lui sunt marcaţi şi au nevoie de consiliere ca să treacă peste moment, ar vrea sa dea timpul inapoi, cred!
El a gresit, dar ..........el nu este asa! El este cel pe care voi il stiti din emisiunile sale din ultimii 11 ani. Cine credeti ca are grija de acest mesaj sa fie bine promovat la Prima TV ? Chiar Serban Huidu, care nu va aparea in emisiune, dar va fi cel care o va produce!
Au adus pana si un preot in emisiune, care sa impresioneze pana la lacrimi pe cei care nu l-au inţeles pe Huidu şi îl acuză... Preotul afirma: Aş vrea să căutaţi şi partea pozitivă. Care parte pozitivă?
Intrebare: Deci, daca suntem vedete, avem drept de iertare publică când omorâm 3 oameni? Hei, 3 OAMENI!! Puteam fi eu, tu.........sau oricare altul. Cine i-a plans pe cei trei decedaţi? A facut careva vreo emisiune despre cei trei? Nimic........linişte şi pace pentru că.........evident, eu, tu, sau oricare altul nu suntem vedete, iar dacă nu suntem, nu avem dreptul să se vorbescă despre noi. Au murit şi gata, viaţa merge înainte, Huidu trăieşte şi hai să facem totul ca să-l reabilităm pentru că fără marele Huidu nu va exista Cronica Cârcotaşilor.
Cred cu tărie că moral este ca Huidu să se retragă definitiv şi îi vom mulţumi pentru tot ce a facut bun în aceşti 11 ani, dar acum.........steaua lui a apus şi trebuie să lăsăm loc altora să-şi croiască un drum în acestă producţie.
Eu unul nu mai înţeleg nimic................dar un lucru este clar, Huidu isi foloseste emisiunea ca să-şi spele imaginea.
Părerea mea................

8 comentarii:

  1. ESTE EVIDENT CA ACELE COMENTARII DIN LICEU,FORTATE SAU NU, ITI PRIND BINE ACUM.nU E RAU DE LOC,POTI CASTIGA O PAINE BUNA CU LITERATURA CE O FACI!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai perfecta dreptate. SH este terminat ca "meserias". Nu mai poti satiriza pe cineva cand ai pe constiinta o viata. Sau cel putin asa gandesc cei ce mai au un dram de morala. Mai mult decat atat o sa vedem ca scapa smechereste de pedeapsa, spre consternarea celor care mai cred cu naivitate ca justitia nu a putrezit de tot.
    Sa nu ma intelegi gresit, nu-l urasc pe SH ci din contra, l-am apreciat foarte mult si aproape ca l-am iubit, iar acum sufar din cauza necazului produs, sufar ca nu-l mai avem si sufar ca emisiunea nu-si mai gaseste rostul.
    Dar cine a gresit? Pardon. Iar intr-o societate sanatoasa cetatenii trebuie sa aiba constiinta ca acela care greseste trebuie sa plateasca, altfel societatea este anarhica. Despre asta vorbim, nu despre Huidu, sau altul, sau altul care sunt doar cazuri particulare.
    Mai ai frate pasaportul ala ca nu prea mai imi gasesc locul pe aici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cumetre lup vezi ca dezinformezi cititorii,Liana si Mita nu au fost trimisi acasa ci s-au scuzat elegant ca trebuie sa plece ca sa ajunga la o emisiune la alt post de televiziune.In alta ordine de idei,daca ar fi fost invers,daca doamne fereste ai fi fost tu in locul lui SH ....se intampla zilnic pe strazile Romaniei accidente...te-ar fi judecat toti prietenii,familia??.....eu una sincer nu cred ca el mai are taria sa revina pe micul ecran dupa tot ce s-a intamplat....

    RăspundețiȘtergere
  4. Care sunt framantarile si de ce ? S-a starnit o mila colectiva fata de un om, care a produs un accident. Zilele trecute se facea in cadrul unei emisiuni de actualitati, un fel de comemorare a lui Serban Huidu, cu activitatea lui de la inceputuri si pana acum, secvente din emisiuni, etc...Of, tatzo, zici ca murise Grigore Vasiliu-Birlic . Ipocrizia la cote maxime: "o mai continua emisiunea sau nu ? Cum se simte Huidu? Ce o zice el, ce credeti ca va face el ?"
    O actrita venerabila, invitata in emisiune, spunea numai siroposenii si lucruri pioase, sa ii dea Dumnezeu tarie, sa fie acelasi bla-bla, etc..etc...
    Flacai si fete, Huidu nu a murit. Este bine, impreuna cu familia. Emisiunea lui nu e atat de importanta cat vietile distruse ale acelor oameni, peste care toate televiziunile si invitatii lor farisei, trec rapid cu vederea.
    Dar eu nu am temerile cumetrei vulpe de mai sus, ca n-ar avea taria sa revina pe micul ecran. Omul isi cauta in mod vizibil, doar metoda de a reveni. Pentru ca e prea porceste, ca imediat dupa ce a spulberat 3 vieti, sa hahaiasca labartat intr-o emisiune, pe seama altora.

    Marin Aru' .

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu nu stiu in ce accident a fost implicat Huidu, n-am studiat, am auzit numai ca a omorat 3 oameni cu masina lui. Spun ca era normal sa i se intample la cat de arogant este, aroganta care a extins-o si pe sosea. Din pacate multi romani sunt aroganti pe sosele, ca ei au masini puternice si pot face legea pe sosea iar cei din Dacii mor nevinovati. Este legea celui puternic. Huidu prea ii lua in ras pe toti: in Canada daca faci o greseala de vorbit nu rade nimeni ca sa nu te faca sa te simti prost dar in Romania bascalia si mistoul sunt incurajate si ridicate la rang inalt. Iar acum Huidu sa se caiasca iar cei din jurul lui sa inteleaga ca accidentul asta a fost modalitate sa se mai termine cu bascalia in tara aia si cu agresivitatea pe sosele si de pe strada. Mie imi este teama sa conduc in Romania cand vad la cate accidente se intampla. Aroganta si bascalia sunt cultivate de o televiziune, oamenii se hranesc cu asa ceva si apoi o folosesc impotriva altora. Pacat!

    Serban Stoleru

    RăspundețiȘtergere
  6. Un singur lucru pot sa spun,care este foarte adevarat din pacate, la noi in tara oamenii simpli care trec neobservati nu-si vor gasi niciodata dreptatea,mortii conteaza mai putin sau deloc, important este cum spalam vinovatia celui cre a comis greseala,iar Serbam Huidu isi forteaza norocul la maxim,nu stiu daca are suflet de om sau poate si l-a vandut deja in schimbul succesului in cariera, care din pacate a inceput sa-i joce feste, sa fie atat de orb si surd incat sa nu auda si sa nu vada ceea ce i se intampla de la o vreme incoace?oricum nu va mai fi om toata viata lui,numai el va sti cum se culca si cum se trezeste............ma opresc aici pt ca nu merita sa pierd timpul pt cineva care cu siguranta va primi o pedeapsa cu suspendare pt omor din culpa,isi va trai viata in continuare si cele 3 victime,dumnezeu sa le ierte, nuva mai sti nimeni de ele, ca de, mortii cu mortii si vii cu vii.
    TRAIASCA JUSTITIA din ROMANIA!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. nu mi-a placut niciodata de huidu, prea arogant si prea nesimtit pentru gustul meu, asa ca nu prea ma uitam la cronica, sau daca o faceam ma uitam pentru momentele cu catalin dezbracatu.
    acuma, accidentul lui huidu e de condamnat si sper ca omul sa faca inchisoare pentru ucidere din culpa. sa ma explic: huidu conducea o masina de teren intra in curba pe dn1 intr-o zona cu limita de viteza de 30 la ora.

    el spune ca i-a derapat masina si a intrat pe contrasens...

    acuma, tembel sa fii sa crezi ca daca a mers regulamentar, adica pe banda lui cu 30 la ora, a putut sa derapeze cu un suv... la 30 la ora poa sa fie si gheata de patinuar pe jos si tu sa nu ai nici macar cauciucuri de vara, sa ai adidasi si nu derapezi... plus daca daca avea 30 la ora si derapa, loganul ala nu arata asa dupa ce era lovit...

    in aceste conditii, sunt convins ca huidu avea vreo 80-90 la ora, a intrat in depasirea coloanei de masini (nicio alta masina din coloana nu a derapat, culmea, si ma indoiesc ca aveau toti anvelope de iarna...), i-a lovit pe nefericitii aia cu loganul si i-a bagat in mormant.

    acestea fiind spuse, as fi preferat ca huidu sa fi murit anul trecut in copacul in care s-a infipt la schi in austria, sau sa fi ramas o leguma. in felul asta plingea o singura familie, a lui, in loc sa sufere 3 familii acum...

    asta e parerea mea.

    cumnatul octavian

    RăspundețiȘtergere