joi, 6 ianuarie 2011

Treaba cu parfum

Salutare tuturor,

Ei hai ca am trecut in 2011 si se pare ca tot nu va fi bine sau mai bine zis, nu o sa miroasa a bine. Dupa atatea sarmale si carnati, caltabosi si sorici, mancaruri ce te dau pe spate cu mirosul si savoarea lor, te gandesti ca la un moment dat tot trebuie sa vizitezi si locul unde esti numai tu cu tine insuti si produsul muncii tale nu are cum sa miroasa a levantica pe partea cealalta.
Astfel mi-am pus o intrebare la care inca nu ii gasesc un raspuns.
De ce hartia igienica este parfumata? De ce miroase a levantica sau a trandafiri? De ce nu miroase direct a cartofi prajiti sau a carnati? La urma urmei....... ce iti trebuie miros de levantica la fund? Sau care miros e predominant in aceasta combinatie?

Astept un raspuns care sa ma lumineze.

13 comentarii:

  1. E doar o bazaconie comerciala, ca atatea altele, fara noima.
    Daca intre fese ar trona un nas, totul ar capata un sens, nu ? Dar batistele de unica folosinta de ce miros a iasomie? Racitii au nasul infundat, ca de aia le si folosesc. Dar hai sa zicem de-un fason, ca e ok.
    Pe acelasi sistem de gandire, la ce trebuiesc modele noi de telefoane mobile? Mereu apar noi si noi modele, ca ala de acum un an nu mai e ok. "Ia uite la asta draga ce vechitura are ! Ha,ha ! " E snobism, e figura ?
    Telefonul e ca sa vorbesti. Si gata. Il poti face sa intre pe net, sau sa editezi text, dar nu e laptop. Il poti avea cu functii foto, dar tot nu e aparat foto. Poti avea si un smoc atasat de el, dar nu e eficient ca o matura !
    Si daca functioneaza bine ca telefon, de ce sa-l schimbi ? :)
    Daca vorbim de lucrurile care "nu miros a bine" , iaca sunt inca multe altele care ne pot starni o crampa :D
    Florinescu

    RăspundețiȘtergere
  2. Cnd miroase hartia a levantica? dupa ce te stergi de cacat?Dar basinile tale a ce miros? a Coco Chanel?

    RăspundețiȘtergere
  3. Hartia tre sa miroasa neaparat pentru ca mai sunt politicieni in special la PSD care o confunda tot timpul cu servetelele. Si astfel nu trebuie sa le miroasa a ceea ce fac ei. Le mai improspateaza mirosul gurii. HAHAHAHA.

    RăspundețiȘtergere
  4. Stiam eu ca nu te-ai schimbat. Problemele existentiale continua sa te macine "la birou". Iti sugerez niste idei la care sa te gandesti in timpul postului: chewing gum cu aroma de mititei, spray cu miros de transpiratie si detergent de vase care lasa grasime in loc sa o spele.
    La Multi Ani!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa stii ca m-am gandit,pentru perioada postului, cum ar fi niste castraveti cu aroma de carnati de Pleshcoi!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ca sa nu te mai speli si sa iti dea senzatia ca esti curat. Si ca sa mirosi frumos in caz ca te pupa cineva in cur :*)

    RăspundețiȘtergere
  7. Asta da......ei uite in sfarsit un raspuns bun, chiar nu ma gandisem la asta!

    RăspundețiȘtergere
  8. Draga cumetre lup, am invatat de la finutza ta draga si iubita sa fac analiza pe text...asa ca miroase bine pentru ca se numeste hartie "igienica" iar tot ceea ce tine de igiena trebuie sa miroasa fresh,curat...daca mirosea a cartofi sau a carnati se numea hartie "alimentara"!!!!
    Pana la urma, daca te frustreaza asa de tare mirosul ei poti sa protestezi si sa nu o mai folosesti!!!!...si poate asa incerci si tu cealalta varianta in trend,bideul!
    Te pupa cu drag,cumatra vulpe

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu draga cumatra vulpe......a mirosi bine nu inseamna a fi igienic, e o mare diferenta. Poti sa mirosi a Coco Chanel, dar sub unghii, sau la cur poti sa fii nespalat, asa ca........analiza pe text nu e buna. In alta ordine de idei, mirosul nu ma frustreaza ci doar ma intreb retoric, de ce un cost suplimentar cand se poate si mai simplu, nu?

    RăspundețiȘtergere
  10. Mda...ca-i cu aroma de levantica sau de trandafiri din punctul meu de vedere, hartia igienica tot hartie igienica ramane. Asta e. Nu ca nu am incredere in capacitatea de progres a cuvantatoarelor sau a necuvantatoarelor, dar unele categorii "sociale" chiar nu au sanse de avansare decat daca isi schimba domeniul de activitate. Atata timp, insa, cat destinatia hartiei igienice ramane, si anume, in partea dorsala, sansele ei de avansare pe scara ierarhica sunt nule, idiferent de senzatiile olfactive oferite. Ca sunt unii care ii dau din extaz o alta destinatie exista mai multe explicatii. Ar putea fi pe de o parte o confuzie pe care o realizeaza acele persoane intre orificii si tipul hartiei folosite pentru stergere. In definitv, pentru ei ar putea insemna aceeasi mancare de peste. Ar mai putea fi si un motiv al zgarceniei (hartia e mai ieftina decat servetele de nas sau de gura). Cine stie, pe viitor poate, cu criza asta, vom ajnge sa punem pe masa musafirilor hartie igienica impaturita frumos sau sulul propriu-zis - doar e IGIENICA.
    Ar mai fi o explicatie. Aromele astea exotice cu care este dotata hartia, arome care au sanse sa fie imprumutate si pielii din zona respectiva sunt folosite ca metoda de incurajare a pupincurismului. Traim intr-o societate in care apanajul sus citat este la moda, o moda deloc rusinoasa atat timp cat ramane in voga principiul machiavelic ce functioneaza ca justificare. Concluzia ramane ca si hartia igienica este in pas cu societatea si cu cerintele ei morale sau nu, de criza sau de risipa, parfumate sau inodore.
    Cumnatica Popica

    RăspundețiȘtergere
  11. Intrebarea retorica legata de costurile suplimentare nu exista in postarea principala...ar putea constitui subiectul urmatorului post:)....si totusi cea mai scumpa hartie igienica nu este cea parfumata,sic!

    RăspundețiȘtergere
  12. Mi-ar placea sa am un raspuns vizavi de sentimentele in contradictoriu pe care le ai cu privire la hartia igienica dar din pacate nu am..O sa trebuiasca sa te aclimatizezi cu acest mister...Succes!
    Mari

    RăspundețiȘtergere
  13. Sa zicem ca miroase sa-ti pastreze prospetimea dosului dar de ce e colorata ? rosie, galbena, alba..si unele mau sunt si desenate cu pisicute.. norisori..inimioare de parca si-o lipeste cineva in frunte dupa ce o foloseste !

    RăspundețiȘtergere