vineri, 8 martie 2013

O noua lege a invatamantului

O noua Lege a invatamantului tulbura apele involburate ale studentimii. Ministrul Invatamantului a propus ca toate studentele sa fie obligate sa poarte sutien. Profesorii s-au plans ca sunt distrasi si nu se mai pot concentra la cursuri si laboratoare. Mai mult de atat, studentele sunt obligate ca de acum inainte sa nu se mai prezinte la examene fara sutien si cu cu bluze cu decolteu generos. Pe langa faptul ca Profesorii au probleme acasa cu sotiile, mai au probleme si de ordin financiar. Asta se explica prin drumurile la oftalmolog pentru corectarea dioptriilor sau polisharea lentilelor ochelarilor. Sotiile sunt deasemeni nemultumite pentru ca Profesorii in loc sa vorbeasca cu ele despre problemele de la catedra, acestia discuta numai despre decolteele mult prea generoase si tricourile mulate ce ascund formele apetisante.
Pe de alta parte, studentele sunt revoltate la aflarea acestei stiri si motiveaza ca purtarea sutienului poate duce la pierderea elasticitatii sanilor, plus ca daca tot au ce arata, de ce sa nu o si faca.
Oricum, se stie ca o pereche de sani generosi si bine pusi in valoare, reprezinta pentru ele o carte de vizita destul de importanta, cat si o nota buna la examene.

Voi ce parere aveti despre aceasta noua Lege?

Un comentariu:

  1. 'm pare rau de asemenea afront. In calitatea mea de fata juna si cu sanuri obraznice, voi purta un sutien cu decupaj la sfarc, prin care ochiul magic sa priveasca infrigurat la profesor.

    Reconquizda Espana

    RăspundețiȘtergere